Gebeurtenissen.com

Binnenkort: ‘De grootste demonstratie tegen het huidige beleid’
Door Marianne van Buitenen

Demonstraties, protestmarsen, de barricaden beklimmen en luidkeels protesteren tegen ‘het systeem’, het wordt steeds moeilijker om daar voldoende mensen voor op de been te krijgen. De tijd dat duizenden mensen de straat opgingen om ergens hun ongenoegen over kenbaar te maken, lijkt ver achter ons te liggen. Toch willen vele burgers op de een of andere manier actie voeren tegen het huidige beleid. En dan wel het liefst met een grootschalige demonstratie waarvoor men geen toestemming van de overheid nodig heeft en waarbij tegelijk de politie niet kan- of zelfs maar mág ingrijpen.

Het bovenstaande lijkt volkomen onmogelijk, maar… is het niet!
Wij, de burgers van Nederland, hebben binnenkort een prachtige kans om een demonstratie te houden die z’n weerga niet kent. Een happening die, wanneer we er daadwerkelijk massaal voor gaan, als één grote motie van wantrouwen tegen het kabinet gezien kan worden. We kunnen allemaal trotse demonstranten worden. Demonstranten die zich niet laten afschrikken, maar zich geweldloos en vastberaden verzetten tegen het huidige beleid.

De macht van de massa
Het zijn de verkiezingen van 18 maart, die wij met z’n allen kunnen transformeren tot één grote demonstratie tegen het beleid van dit kabinet!
De verbazing (en wellicht zelfs verbijstering) van het kabinet zal groot zijn, wanneer aan het eind van de verkiezingsdag zal worden geconstateerd dat de opkomst ongekend hoog was. Hoewel het 'slechts' Provinciale Statenverkiezingen zijn, kunnen ze heel goed dienen als overduidelijk protest tegen het landelijke beleid. Het was immers onze premier zélf, die in januari zei: “Dit zijn landelijke verkiezingen, die raken direct ook het kabinet.”
Je hoeft geen waarzegger te zijn om te kunnen voorspellen, dat een massaal gedragen groot verkiezings-protest, door middel van een imposant hoge kiezersopkomst, ábsoluut niet door het kabinet genegeerd kan worden.
Het is inmiddels al heel lang geleden, té lang geleden zelfs, dat we nog massaal hebben gestemd bij verkiezingen. Alsof we ons niet meer realiseren dat de massa de macht heeft!

Iedereen z'n eigen protestmars!
 Jarenlang is de opkomst bij verkiezingen in ons land is bedroevend laag geweest. Er zijn zelfs mensen die denken dat ze veranderingen kunnen bewerkstelligen door NIET te gaan stemmen, dat is een tragische vergissing!
Want niet-stemmen zou alléén iets kunnen betekenen, als vrijwel niemand nog naar de stembus gaat. Helaas blijkt telkens weer, dat de gevestigde partijen de meest trouwe kiezers hebben. Daardoor zijn het juist deze partijen die profiteren van de groeiende groep niet-stemmers. Laten we daarom onze kans grijpen, door de Provinciale Statenverkiezingen om te vormen tot één grote demonstratie.
En dat gaat de stemgerechtigden niet lukken door thuis te blijven, maar door eindelijk eens wél massaal te gaan stemmen.

Kortom, iedere stemgerechtigde Nederlander kan op 18 maart veilig en ongehinderd z’n eigen protestmars tegen het huidige politieke steekspel houden.
De route is eenvoudig en voor iedereen hetzelfde… rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde stembureau!

Februari 2015

Lydia 10.02.2015 11:59

Er zal massaal gestemd moeten worden op partijen die er zijn voor ONS en niet op de altijd weer aan de macht zijnde partijen en/of de huidige "gedoogpartijen".

Freddie 05.05.2015 14:59

Niet om je advies af te kraken Lydia; maar wele partij is dat?
Een partij met extremistische ideeen zoals iets goeds doen voor doen kan geen coalitie vormen.

richard 10.02.2015 09:12

Hier de oorzaak van alle problemen:
https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

gerrie 10.02.2015 04:51

ga dus in elk geval stemmen

en stem verstandig,
denk zelf,
prik door de mooie loze beloftes van de machthebbers heen

L-Vosje 09.02.2015 18:28

Jammer genoeg zijn het nu juist de mensen die de dupe zijn van dit beleid ook de mensen die onder het mom van "ze doen toch wat ze willen" niet gaan stemmen

Hans 09.02.2015 18:44

Klopt, je hoort vooral mensen die veranderingen willen roepen dat ze niet gaan stemmen. Hartstikke onlogisch, want dan krijg je juist helemaal niets voor elkaar

Nieuwe reacties

13.09 | 13:52

Ik zou graag weten hoe ik het beste zekf n paar plantjes kan telen voor eigen gebruik maar weet hoe ik het exact moet doen. Waar kan ik bvb een filmpje zien ofs

11.10 | 12:36

“Het verbaast me voortdurend hoeveel RSO tegen mijn kanker vocht - zonder bijwerkingen of risico's. Naast het doden van mijn kankercellen, wat voor mij de bel

10.10 | 18:05

"Ik ben hier om mijn diepe warme dankbaarheid te betuigen aan de Rick Simpson-hennepolie, die ik kreeg van Dr. Rick Simpson. Ik verlaat nu een gezond leven sin

10.10 | 18:04

God zegene Rick Simpson omdat hij me heeft geholpen mijn kanker te genezen, ik heb al heel lang kanker geleden, ik heb zoveel remedies geprobeerd, maar het lijkt erop dat het werkt. Maar ik had contact met een Rick Simpson-hennepolie waarvan ik zoveel men